Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

ПМИ С.Македонија Годишен Состанок

September 21, 2023 @ 7:00 pm

Годишен состанок за верификување на изборот на бордот на директори.

Согласно статутот на Здружението за Проектен Менаџмент – ПМИ Македонија Скопје,
Пријавени се следниве кандидати

1. Претседател;  – Долорес Ананиева
2. Заменик Претседател;  – Јасмина Бухова
3. Менаџер за финансии и администрација; – Савица Неделковска
4. Менаџер за професионален развој; – Марјан Ѓорѓиев
5. Менаџер за промоции и членство;- Катерина Тумбовска Тренчев

 

 

Details

Date:
September 21, 2023
Time:
7:00 pm

Organizer

PMI Macedonia Chapter
Email
contact@pmi-macedonia.mk
View Organizer Website

Venue

Skopje, Macedonia + Google Map