First Balkan Project Leadership Summit

First Balkan Project Leadership Summit

The Balkan Project Leadership Summit is a joint initiative of PMI Balkan Chapters: Slovenia, Croatia, Serbia, Bosnia & Herzegovina, Bulgaria, Romania and Macedonia. It’s purpose is to learn and share Best Practices from the region, discuss future joint projects....
First Balkan Leadership Summit

First Balkan Leadership Summit

Остануваат уште неколку дена до отпочнување на првиот балкански проектен лидершип самит, сега е одлична прилика да и вие бидете дел од овој собир на којшто ќе присуствуваат лидери од компаниите, и лица коишто аспирираат тоа да постанат.   За таа цел, ексклузивно...